Bootcamp bij LieftingFit in Uitgeest

Bootcamp is een buitenactiviteit. Het concept van bootcamp is afgeleid van de militaire trainingen binnen het leger en staat garant voor een uur flink zweten! Tijdens deze les wordt aandacht besteed aan kracht, conditie, stabiliteit en balans. Het is de ideale training voor mensen die in groepsverband willen sporten en lekker hard willen trainen.

Wat kan je zoal verwachten in onze bootcamps: intervaltraining, kracht- en conditieoefeningen, circuittraining, hardlopen en gewichtheffen. Dit altijd in de frisse buitenlucht, op verschillende locaties in Uitgeest, Castricum en Heemskerk. De lessen worden gegeven op twee niveaus, namelijk beginners en gevorderd en zijn geschikt voor alle leeftijden. De beginners lessen zijn voor mensen die al heel lang niet, of nog nooit gesport hebben. De ‘gevorderde’ bootcamps zijn voor mensen die redelijk tot zeer fit zijn.

Iedere training is anders en er zijn meerdere trainers die jou begeleiden in de bootcamp van je leven!


Bootcamp voor beginners

Deze les is speciaal voor mensen die graag willen beginnen met bootcamp maar weinig tot geen ervaring hebben. Techniek en plezier staan voorop in deze les. Wil jij je conditie verbeteren, sterker worden, afvallen of lekkerder in je vel zitten? Dan is deze les iets voor jou!

Wij geven Bootcamp in de volgende dorpen:

Uitgeest
Castricum
Heemskerk


AquaBootcamp

Tijdens deze les doe je aan conditie- en krachttraining in het water. Ondersteund door eigentijdse muziek. Bij AquaBootcamp maak je gebruik van verschillende materialen van aquacuffs tot kettlebels. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat je blijft drijven en verzwaren de oefeningen. Bij AquaBootcamp wordt extra aandacht besteed aan spierversterking en conditie. Door regelmatige training en beweging zal de conditie en uithoudingsvermogen verbeteren en kracht toenemen. Tijdens de training wordt doelgericht gewerkt aan lenigheid, uithoudingsvermogen en spierkracht. AquaBootcamp is een leuke manier om aan je conditie en figuur te werken.

Deze les zal gegeven worden in Zwembad de Zien te Uitgeest.

Extra informatie:
– Bewijs van inschrijving in PT app is tevens entreebewijs bij de ingang
– Douches en kleedruimtes zijn aanwezig in het zwembad
– Horeca gelegenheid aanwezig
– Gratis entree voor een uur Aquafit daarna gelieve weer het zwembad te verlaten.

 

Sportschool LieftingFit in Uitgeest is dé plek voor Workout of the Day, Crossfit, Bootcamps en TRX . Bij LieftingFit in Uitgeest ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles of doe de Gratis Lidmaatschapstest.

Gratis Proefles bij LieftingFit Uitgeest

Ben jij geïnteresseerd in Small Group Training bij LieftingFit in Uitgeest? Vind jij het fijn om zowel binnen als bui...

Lees meer

KOM OOK KICKBOKSEN!

(Kick)boksen Boksen is een tactische vechtsport waarbij inzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en con...

Lees meer
Meer nieuws