Personal Training bij LieftingFit in Uitgeest

Dáárom Personal Training!

Wil je aan je lichaam werken? Ervaar je stress? Wil je meer tijd aan jezelf besteden? Goede voornemens om gezonder te leven en meer te sporten, zijn niet altijd makkelijk om waar te maken, want waar moet je beginnen? En hoe zet je door? Stel jij jezelf ook deze vragen? Personal training van LieftingFit is dan dé oplossing!

Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of aan je spiermassa wilt werken. Door één op één te trainen, nauwkeurig je voortgang bij te houden én je voedingspatroon te herzien, helpt personal training van LieftingFit jou om je persoonlijke doelen te behalen. Aan jezelf werken is een aangename bezigheid en geeft voldoening. De weg naar jouw persoonlijke einddoel mag daarom ook leuk zijn! LieftingFit maakt de trainingen op maat en blijft je motiveren. Naast je fysieke gesteldheid zal ook je mentale gesteldheid verbeteren. Een gezond lichaam zorgt immers voor een gezonde geest!

Wat je kan verwachten als je bij LieftingFit personal training gaat volgen:

  • 1 Op 1 trainingen met een professionele en gediplomeerde trainer
  • Je voedingsschema wordt bekeken en eventueel herzien
  • Op maat gemaakte voedingsschema’s
  • Op maat gemaakt trainingsschema wat je kan volgen naast je trainingen met je personal trainer.
  • Je body compositie wordt wekelijks bij gehouden.
  • Voor vragen kan je altijd bij je personal trainer terecht, ook buiten je trainingsuren.

 

Maak gratis kennis met Personal Training bij LieftingFit in Uitgeest

Vraag direct online een Gratis Proefles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool LieftingFit in Uitgeest is dé plek voor Workout of the Day, Crossfit, Bootcamps en TRX . Bij LieftingFit in Uitgeest ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles of doe de Gratis Lidmaatschapstest.

Gratis Proefles bij LieftingFit Uitgeest

Ben jij geïnteresseerd in Small Group Training bij LieftingFit in Uitgeest? Vind jij het fijn om zowel binnen als bui...

Lees meer

KOM OOK KICKBOKSEN!

(Kick)boksen Boksen is een tactische vechtsport waarbij inzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en con...

Lees meer
Meer nieuws