Road To Excellence bij LieftingFit in Uitgeest

Het nieuwe personal training programma van LieftingFit.

The Road to Excellence!

Samen met een personal trainer en met behulp van video analyse ga jij ervoor zorgen dat je jouw persoonlijk doelen gaat behalen.

Hoe gaat het in zijn werk?
De eerste afspraak zal met jou personal trainer zijn. Jouw wensen en doelen worden besproken en aan de hand hiervan zal je een gepersonaliseerd trainingsprogramma krijgen. Dit programma ga je zelfstandig uitvoeren.

In de Lieftingfit gym hangt de Gym eyes video analyse apparatuur. Hiermee zal je verschillende oefeningen en opdrachten gaan filmen. Vervolgens stuur je deze naar je personal trainer en hij of zij gaat dit analyseren en feedback geven.

Halverwege het traject zal je weer met je personal trainer afspreken voor een voortgangsgesprek/ training.
Je trainer kan indien nodig het programma tussentijds aanpassen.

Het programma duurt 10 weken.

Maak gratis kennis met Personal Training bij LieftingFit in Uitgeest

Vraag direct online een Gratis Proefles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool LieftingFit in Uitgeest is dé plek voor Workout of the Day, Crossfit, Bootcamps en TRX . Bij LieftingFit in Uitgeest ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles of doe de Gratis Lidmaatschapstest.

Gratis Proefles bij LieftingFit Uitgeest

Ben jij geïnteresseerd in Small Group Training bij LieftingFit in Uitgeest? Vind jij het fijn om zowel binnen als bui...

Lees meer

KOM OOK KICKBOKSEN!

(Kick)boksen Boksen is een tactische vechtsport waarbij inzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en con...

Lees meer
Meer nieuws