The Gym

De Workout of the Day (wod)

De WOD is de dagelijkse workout in de gym door ons geprogrammeerd. Dit is een uur trainen met een groep van maximaal twaalf personen onder professionele begeleiding.

Elke training heeft een vaste opbouw: we starten met een warming up, hierna volgt een uitleg over verschillende oefeningen en de techniek die daarbij hoort. Dan kan de WOD beginnen, deze is elke dag weer anders en kan naar ieders niveau worden aangepast!


OpenGym

In deze uren kan je voor jezelf trainen.
Werken aan onderdelen die je graag zou willen verbeteren of gewoon om leuk met vrienden gezellig samen trainen.


(Kick)boksen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij inzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan

Bij kickboksen komen naast de stoot technieken ook vele trap technieken aan bod.

Bij LieftingFit worden boksen en kickboksen tijdens zaktrainingen met elkaar gecombineerd. Probeer het ook eens!


Fundamentals

Dit is een beginnersreeks van een aantal weken. Deze les is speciaal voor mensen die in het verleden weinig of nooit hebben getraind, een kennismaking met functional fitness Hier worden alle oefeningen rustig en duidelijk uitgelegd. Elke training eindigt met een beginners workout zodat je de went aan de intensiteit van de WOD’s.


Weightlifting / strength

In deze les staan olympisch gewichtheffen en kracht centraal.
Je werkt aan techniek en bouwt kracht op. Geen workout maar bijvoorbeeld een 1 rm Snatch.
Heb je geen idee wat dat is? Kom het eens proberen!


TRX trainingen

TRX Training

  • Is een workout aan een zogenaamde suspension trainer
  • Zorgt voor een snelle en effectieve total body workout
  • Is perfect voor het creëren van een goede core.
  • Zorgt voor spiertoning, spieruithoudingsvermogen en vetverbranding
  • Is voor alle niveau’s: van topsporters tot senioren.

Suspension Training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast. Met talloze functionele oefeningen zijn de mogelijkheden oneindig.
Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht geeft de TRX Suspension Trainer een betere performance en functionaliteit dan grote trainingsmachines en stimuleert het de samenwerking van spieren in het hele lichaam.

TRX wordt onder meer gebruikt door trainers, atleten en het Amerikaanse leger. Duizenden mensen van alle fitness levels trainen nu met TRX: van mensen die zich gewoon goed willen voelen en er goed uit willen zien tot de meest getrainde atleten.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan voor de Gratis Proefles!


Strong

Strong is de gevorderde les van LieftingFit. Deze les is speciaal voor mensen die al fit zijn maar nog fitter willen worden. Over het algemeen zullen in deze les Zware langere workouts worden geprogrammeerd.
Kennis van gewichtheffen en training is een must voor deze les.


60+ Fit training

Deze les is speciaal voor mensen vanaf +- 60 jaar.
We werken aan kracht, conditie en lenigheid. Allemaal op eigen niveau! Deze les is ideaal voor mensen die graag gezonder en fitter willen worden.


Kids Bootcamp

De Kids Bootcamp is – zoals de naam al doet vermoeden – een bootcamp voor kinderen. In een reeks van 10 lessen van een uur maken de kids kennis met heel veel verschillende oefeningen, spellen en materialen zoals kettlebells, slamballs, tubes, touwen, ringen enzovoort. Dit alles natuurlijk op een verantwoorde manier die bij het kind past. Ook zullen er aspecten uit andere lessen aan bod komen, zoals TRX en kickboksen.

Zo werken de kids op een afwisselende manier aan conditie, kracht en teamwork en blijft elke les leuk en uitdagend.

De bootcamp vindt plaats in de Gym op woensdagmiddag:

  • 13:30 – 14:15 Kinderen van groep 3 t/m 5 van de basisschool
  • 14:15 – 15:15 Kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool

Teenfit

Deze les is speciaal voor 14 t/m 17 jarigen. Je werkt aan je lichaam onder deskundige begeleiding.
Gewichtheffen, TRX training, gymnastics, cardiovasculair en bodybuilding, alles komt aan bod om jouw lichamelijke doelen te bereiken.

Deze lessen worden gegeven in de Gym. Voor Teenfit gelden dezelfde tarieven als voor bootcamp.


Mobiliteit/stretch

Deze les die gericht is op het herstellen en/of vergroten van de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam. Het zorgt voor een balans tussen de spieren, herstelt te strakke en stijve spieren, mobiliseert kleine spieren rondom de gewrichten en helpt het lichaam voorbereiden op de training en/of wedstrijd. Na inspanning is je lichaam in staat zich sneller te herstellen en de kans op een blessure is veel kleiner tot zelfs nihil.


Yoga

Yoga is een eeuwenoude  oosterse leer die tot op de dag van vandaag nog altijd actueel is. Yoga helpt je balans in je leven te brengen, waardoor je je lichamelijk en geestelijk vitaal voelt.

 

Maak gratis kennis met LieftingFit in Uitgeest

Vraag direct online een Gratis Proefles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Sportschool LieftingFit in Uitgeest is dé plek voor Workout of the Day, Crossfit, Bootcamps en TRX . Bij LieftingFit in Uitgeest ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles of doe de Gratis Lidmaatschapstest.

Gratis Proefles bij LieftingFit Uitgeest

Ben jij geïnteresseerd in Small Group Training bij LieftingFit in Uitgeest? Vind jij het fijn om zowel binnen als bui...

Lees meer

KOM OOK KICKBOKSEN!

(Kick)boksen Boksen is een tactische vechtsport waarbij inzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en con...

Lees meer
Meer nieuws