Probeer nu Liefting Fit met een Gratis Proefles

Sportschool LieftingFit in Uitgeest helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefles. Zodat je zelf ervaart dat Small Group Training bij LieftingFit bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij LieftingFit ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

José  (36 jr): "Ik had moeite om die 1e stap te zetten, maar door de persoonlijke begeleiding van LieftingFit voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht van de trainers van LieftingFit voel ik me er echt thuis!"

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

 

Voor Workout of the Day, TRX en Yogais LieftingFit in Uitgeest dé perfecte plek. Bij LieftingFit in Uitgeest kun je rekenen op de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

Gratis Proefles bij LieftingFit Uitgeest

Ben jij geïnteresseerd in Small Group Training bij LieftingFit in Uitgeest? Vind jij het fijn om zowel binnen als bui...

Lees meer

KOM OOK KICKBOKSEN!

(Kick)boksen Boksen is een tactische vechtsport waarbij inzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en con...

Lees meer
Meer nieuws